Novak Đoković Australian Open - Sedmerostruki pobjednik prvog grand slam turnira u sezoni će se u nedjelju (9.30. . Nole je poveo s 3:0...

Novak Đoković Australian Open - Sedmerostruki pobjednik prvog grand slam turnira u sezoni će se u nedjelju (9.30. Novak Đoković Australian Open - Sedmerostruki pobjednik prvog grand slam turnira u sezoni će se u nedjelju (9.30.

Novak Đoković Australian Open - Sedmerostruki pobjednik prvog grand slam turnira u sezoni će se u nedjelju (9.30.

Novak Đoković Australian Open - Sedmerostruki pobjednik prvog grand slam turnira u sezoni će se u nedjelju (9.30.

Novak Đoković Australian Open - Sedmerostruki pobjednik prvog grand slam turnira u sezoni će se u nedjelju (9.30.. Nole je poveo s 3:0, no u petom gemu do brejka dolazi i medvedev, pa je izjednačio rezultat, ali je u 12. Kyrgios crashes out of australian open warmup in ugly meltdown. 1 in men's singles tennis by the association of tennis. The serbian star, who helped his country to victory at the atp cup at the weekened, has been installed as the bookmakers' favorite to retain his title in melbourne. Đoković je ovom titulom ostavio iza sebe rogera federara i roja emersona, pa kao.

Đoković je ovom titulom ostavio iza sebe rogera federara i roja emersona, pa kao. Fenomenalni novak đoković odbranio je titulu na otvorenom prvenstvu australije, popularnom australien openu! Novak đoković je u finalu koje je trajalo četiri sata. Bivši prvi tenisač svijeta novak đoković još uvijek nije službeno potvrdio da će nastupiti na prvom grand slam turniru sezone australian openu, ali je u subotu poslao jasnu poruku da će vjerojatno ipak igrati nakon inače, australian open su otkazali britanac andy murray i amerikanka serena williams. Odmah je uzeo servis thiemu i sigurnim servisom je došao do vodstva od 4:1 u prvom setu.

(VIDEO) NOVAK NE PAMTI OVAKVO MUČENJE: Đoković posle ...
(VIDEO) NOVAK NE PAMTI OVAKVO MUČENJE: Đoković posle ... from i.pinimg.com
Odmah je uzeo servis thiemu i sigurnim servisom je došao do vodstva od 4:1 u prvom setu. 1 in men's singles tennis by the association of tennis. Đoković je slavio sa 7:5, 6:2, 6:2. Odbranom titule u melbourneu, gdje nikada nije izgubio finale, đoković se približio rogeru federeru (švicarska) i rafaelu nadalu (španija) po broju osvojenih grand slam. Ove godine đoković nije dozvolio nadalu da se razigra. Fenomenalni novak đoković odbranio je titulu na otvorenom prvenstvu australije, popularnom australien openu! Novak đoković je u finalu koje je trajalo četiri sata. Za razliku od prvog finala, koji su odigrali pre 7 godina, posle 5 sati i 53 minuta trijumfovao je srpski teniser.

Reigning australian open champion novak djokovic says the tournament field is wide open ahead of the first grand slam tournament of 2020.

Novak je odlično ušao u meč. Đoković je slavio sa 7:5, 6:2, 6:2. 1 in men's singles tennis by the association of tennis. Godine pobijedivši u finalu upravo tsongu. Odmah je uzeo servis thiemu i sigurnim servisom je došao do vodstva od 4:1 u prvom setu. Born 22 may 1987) is a serbian professional tennis player who is currently ranked world no. Novak djokovic top 10 plays australian open 2021. Nole je poveo s 3:0, no u petom gemu do brejka dolazi i medvedev, pa je izjednačio rezultat, ali je u 12. Vodio je 4:1, austrijanac je uspio izjednačiti na 4:4, nakon čega se đoković vraća i završava prvi set rezultatom 6:4. Prvi teniser svijeta novak đoković (srbija) osvojio je rekordni deveti australian open, ukupno 18. Podsetimo se svih osam novakovih meč lopti iz melburna!#australianopen. Bivši prvi tenisač svijeta novak đoković još uvijek nije službeno potvrdio da će nastupiti na prvom grand slam turniru sezone australian openu, ali je u subotu poslao jasnu poruku da će vjerojatno ipak igrati nakon inače, australian open su otkazali britanac andy murray i amerikanka serena williams. Drugi igrač svijeta se lakše od očekivanoga plasirao u polufinale turnira, a u dvoboju vhunskog servera raonića i đokovića.

Odbranom titule u melbourneu, gdje nikada nije izgubio finale, đoković se približio rogeru federeru (švicarska) i rafaelu nadalu (španija) po broju osvojenih grand slam. Fantastic day at work!#practice #ausopen. Godine pobijedivši u finalu upravo tsongu. Kyrgios crashes out of australian open warmup in ugly meltdown. 1 in men's singles tennis by the association of tennis.

Nishikori si ritira: settima semi all'Australian Open per ...
Nishikori si ritira: settima semi all'Australian Open per ... from www.ubitennis.com
Kyrgios crashes out of australian open warmup in ugly meltdown. Grand slam turnir u karijeri. Novak djokovic vs milos raonic match highlights (4r) | australian open. Novak djokovic top 10 plays australian open 2021. Ovo mu je treća godina zaredom da je pobijedio na australian openu i tako je popravio svoj rekord po broju. Novak djokovic respect to roger for coming out tonight australian open 2020 on court interview. Po osmi put, pobedivši austrijskog tenisera dominika tima, osvojio australian open. 128 down to two, novak djokovic is one step away from an unprecedented ninth australian open title.

Ovo mu je treća godina zaredom da je pobijedio na australian openu i tako je popravio svoj rekord po broju.

Fenomenalni novak đoković odbranio je titulu na otvorenom prvenstvu australije, popularnom australien openu! Odmah je uzeo servis thiemu i sigurnim servisom je došao do vodstva od 4:1 u prvom setu. Novak je odlično ušao u meč. Sedmerostruki pobjednik prvog grand slam turnira u sezoni će se u nedjelju (9.30. Ove godine đoković nije dozvolio nadalu da se razigra. Uspio je potom fritz vratiti. Najbolji teniser svijeta novak đoković plasirao se u četvrto kolo australian opena nakon što je teže od očekivanog slavio protiv amerikanca taylora fritza rezultatom 3:2, po setovima 7:6 (1), 6:4, 3:6, 4:6 i 6:2. Podsetimo se svih osam novakovih meč lopti iz melburna!#australianopen. Novak đoković je u finalu koje je trajalo četiri sata. Đoković je ovom titulom ostavio iza sebe rogera federara i roja emersona, pa kao. View the full player profile, include bio, stats and results for novak djokovic. Prvom tenisaču svijeta bio je to i 49. 1 in men's singles tennis by the association of tennis.

Prvi teniser svijeta novak đoković (srbija) osvojio je rekordni deveti australian open, ukupno 18. Slavio je u svim finalima koja je igrao na prvom grand slamu godine. The serbian star, who helped his country to victory at the atp cup at the weekened, has been installed as the bookmakers' favorite to retain his title in melbourne. Srpski teniser novak đoković osvojio je rekordnu sedmu titulu na australian openu pobjedom nad rafaelom nadalom (6:3, 6:2, 6:3). View the full player profile, include bio, stats and results for novak djokovic.

Novak Djokovic - Australian Open - 2012 | Tennis champion ...
Novak Djokovic - Australian Open - 2012 | Tennis champion ... from i.pinimg.com
Novak djokovic respect to roger for coming out tonight australian open 2020 on court interview. Ovo mu je treća godina zaredom da je pobijedio na australian openu i tako je popravio svoj rekord po broju. Prvom tenisaču svijeta bio je to i 49. Srbijanski teniser novak đoković savladao je austrijskog tenisera dominica tiema u finalu australian opena, i tako osmi put osvojio ovaj turnir i ukupno u prvom setu đoković je bio bolji. Novak djokovic vs milos raonic match highlights (4r) | australian open. Novak djokovic top 10 plays australian open 2021. Godine pobijedivši u finalu upravo tsongu. Novak djokovic took his frustrations out on a racquet in the atp cup match against germany.

Đoković je dobro otvorio meč i već nakon sedmog gema vodio je 5:2.

Nole je poveo s 3:0, no u petom gemu do brejka dolazi i medvedev, pa je izjednačio rezultat, ali je u 12. Prvom tenisaču svijeta bio je to i 49. View the full player profile, include bio, stats and results for novak djokovic. Novak je odlično ušao u meč. Najbolji teniser svijeta novak đoković plasirao se u četvrto kolo australian opena nakon što je teže od očekivanog slavio protiv amerikanca taylora fritza rezultatom 3:2, po setovima 7:6 (1), 6:4, 3:6, 4:6 i 6:2. Prvi teniser svijeta novak đoković (srbija) osvojio je rekordni deveti australian open, ukupno 18. Novak đoković je u finalu koje je trajalo četiri sata. 1 in men's singles tennis by the association of tennis. Bivši prvi tenisač svijeta novak đoković još uvijek nije službeno potvrdio da će nastupiti na prvom grand slam turniru sezone australian openu, ali je u subotu poslao jasnu poruku da će vjerojatno ipak igrati nakon inače, australian open su otkazali britanac andy murray i amerikanka serena williams. Born 22 may 1987) is a serbian professional tennis player who is currently ranked world no. Đoković je dobro otvorio meč i već nakon sedmog gema vodio je 5:2. Sedmerostruki pobjednik prvog grand slam turnira u sezoni će se u nedjelju (9.30. Uspio je potom fritz vratiti.

Posle samo nešto više od dva sata igre prvi teniser sveta je slavio sa 6:3, 6:2, 6:3 novak đoković. Kyrgios crashes out of australian open warmup in ugly meltdown.

0 Comments: